Cestal Plus Féreghajtó tabletta 10db

Fereg pluss. Account Options

Tartalom

  Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

  fereg pluss

  A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani!

  fereg pluss

  Véletlen fereg pluss esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendaml iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

  fereg pluss milyen típusú férgek vannak és hogyan

  Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni. Javasolt az fereg pluss környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd alaposan kezet mosni.

  tabletták férgeknek 12 éves kortól giardia kezelése

  A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a kutyáktól. A célállat-tolerancia vizsgálatok során a tanulmányozott klinikai, hematológiai, illetve biokémiai paraméterek egyike sem mutatott szignifikáns változást még ötszörös túladagolás esetén sem.

  férgek kezelése egy terhes nőben eozinofilszintek és paraziták

  Mellékhatások a klinikai vizsgálatok során sem mutatkoztak. Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal. A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát.

  Kölykök és kistestű kutyák:.

  fereg pluss