Féreghajtó paszta lovaknak (aktív) - kínál - Bakonycsernye - Ft - montkongresszus.hu

Féregtelenítő úr. Bengáli macska ár | Doctor Bengali macska tenyészet

Tartalom

  Kapcsolat Bengáli macska ár A Dr Bengáli.

  parazitatermékek iherb kel

  Cicáink első osztályú állatok, amik fajtájuk jellemeit és tulajonságait maximálisan hordozzák féregtelenítő úr. Tenyészetünk alapelve: fajtiszta, törzskönyves macskák árusítása.

  ostorféreg emberben

  Az áraink tájékoztató jellegűek, lehet olcsóbb és drágább is a kiválasztott macska a feltüntetett áraknál. A bengáli cica ára függ a mintázattól, a cica nemétől, felmenőitől és hogy hobbi vagy tenyészmacskának vásárolják meg.

  féreg emberi paraziták számára labrador elleni gyógyszerek

  Az ár kialakításánál rengeteg tényezőt figyelembe veszünk. Amennyiben szeretnél nálunk vásárolni macskát, nyugodtan érdeklődj elérhetőségeinken és Mi, amint tudunk válaszolunk neked.

  féregtelenítő úr

  Bengáli kiscicáink ára az alábbi tételekből adódik össze: - teljeskörű állatorvosi ellátás oltások, útlevél, oltási féregtelenítő úr, féreghajtás, gyógykezelések, genetikai szűrések, chip - az anyuka etetése prémium minőségű macskatáppal és vitaminokkal - törzskönyv - kiválasztott minta és cica alapján 2 év garancia - kezdőcsomag az új gazdik számára Minden macska eladásakor szerződést írunk.

  Amennyiben jelenleg nincs eladó bengáli cicánk kérlek keress minket bizalommal, hogy várólistára tudjunk helyezni téged. Előjegyzés esetében tenyészetünk féregtelenítő úr szerződés megírása mellett foglalót kér, melynek összege megbeszélés kérdése.

  férgek fogalma

  A foglalási díj miniumum Féregtelenítő úr a kiválasztott kedvencedet nincs lehetőséged elhozni tenyészetünkből akkor  házhozszállításban is kézségesen tudunk segíteni.