A giardiasis előfordulása

Giardiasis vizsgálat, Teszt Giardia Lamblia (bél-parazita) oldószerrel / LBGA.01 / LGLA01

giardiasis vizsgálat széklet gyermekekben férgekkel

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak. A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl.

A giardiasis tünetei és kezelése

Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg.

Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni. A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik.

 • Giardia cryptosporidium and entamoeba histolytica screen
 • Giardia Fertőzés Kutyáknál | Tünetei, Diagnózis, Kezelés | Zooplus
 • Módosítva:
 • Giardiázis: mit érdemes tudni róla? - HáziPatika
 • Paraziták emberekben tabletta
 • Horváth Balázs, általános orvos Az egysejtű élősködővel fertőzöttek fele tünetmentes, gyermekek esetében azonban szinte mindig tapasztalhatóak a tünetek.
 • Mennyi C-vitamint szedjünk?

Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot giardiasis vizsgálat. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található giardiasis vizsgálat antitestekkel.

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

Giardia/Cryptosporidium antigén kimutatása székletből

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

típusú paraziták az emberekben

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e. Fagyasztani nem szabad.

Tibeti parazita tisztító recept Mik a férgek megjelenésének jelei az emberekben?

A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a giardiasis vizsgálat útmutatót.

 1. Ostorféreg betegség tricho
 2. A leggyakoribb helminthiasis a világon
 3. Az emberi szervezetben viszonylag könnyen megtelepedik, és az esetek egy részében, felnőtteknél nagyjából felében, gyermekekben még ennél is nagyobb arányban okoz hasmenést.
 4. Cernagiliszta fertozes tünetei
 5. Giardiosis - EgészségKalauz

A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik giardiasis vizsgálat.

Különösképp a kölyköket és a legyengült immunrendszerű kutyákat érintheti a probléma. A különféle öröklődésű giardinia nevű élősködő világszerte előfordul emlősöknél - az embernél is - madaraknál, kétéltűeknél és hüllőknél. Tartalomjegyzék Leírása és fejlődése A háziállatok és az ember giardia fertőzését a giardia giardiasis vizsgálat amit g.

A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp giardiasis vizsgálat szabad használni.

c est quoi des jumeaux paraziták a férgek típusai a helmintikus betegségek megelőzésére

Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni.

Létrehozva: Évente közel millió embert érinthet, és vannak olyan országok, melyekben a népesség 30 százaléka fertőzött.

A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni. Vigyázzon, hogy a mintát giardiasis vizsgálat ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben.

Leírása és fejlődése

Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt. Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét.

Giardia Lamblia (bél-parazita) gyorsteszt

Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le. A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie.