Helmet - Budapest, október - Shock!

Helmint emlékeztető, Helmet Field Emlékeztető tábla

Tartalom

  a kókuszdió megöli a parazitákat

  Irányt tévesztett, sokszor enervált dalcsokor, amiben alig emlékeztet valami az ereje teljében lévő Helmint emlékeztető. De komolyan, még Mr. Hamilton sziklaszilárd és atomóra-pontosságú riffelése is csak elvétve bukkan fel, a többiekre meg igazából kár is szót fecsérelni, mint ahogy arra is, hogy újfent változott a basszusgitáros személye Dave Case az új tag, ha valaki mégsem tudna az információ nélkül élni.

  helmint emlékeztető

  Az agyasan agresszív megoldások helyett pedig kapunk helyenként beatleses, még többször pedig mondjuk a Smashing Pumpkins témáira emlékeztető, elszálltan radírozó témákat. A legpetyhüdtebb pillanatokban pedig még az is eszembe jutott, hogy ennél azért még az új Green Day is dinamikusabb volt: előbbire példa lehet a címadó vagy a Look Alive, az utóbbira pedig a Expect The World gajdolása.

  helmint emlékeztető hogyan férgek

  A helmint emlékeztető mindezzel együtt is helmint emlékeztető lemez közepén negédeskedő Elvis Costello-feldolgozás, a Green Shirt, amit remélem, komolyan gondoltak, mert viccnek azért kemény lenne. Ráadásul Page hangja az idők folytán sajnos semmivel sem lett jobb, így aztán igen nagy szereptévesztés a részéről, amikor igazi dallamokkal próbálkozik.

  Márpedig elég gyakran megteszi.

  helmint emlékeztető Ascaris tojás mérete

  Ha őszinte akarok lenni, helmint emlékeztető talán csak három-négy helmint emlékeztető tetszik, az olyanok, helmint emlékeztető a régi időket és a Stone Temple Pilots Vasoline-jének főtémáját! Page Hamilton még mindig a rockvilág egyik legszerethetőbb avz tabletták férgektől, koncerten zseniális, fellépés után akár órákig fényképezkedik a rajongókkal, közvetlen és vicces, az időseknek előre köszön, és tutira helmint emlékeztető maga után a kádat is, de ettől még a zenéje mostanában sajnos nem az igazi.

  Szürke eminenciások szürke muzsikája, aminek nemhogy ötven, de még öt árnyalata sincs.

  férgek kezelése beöntéssel test paraziták tisztítása

  A Helmet március 2-án Budapesten koncertezik. További részletek itt.