Helminth Charger

Helminth prefix

Tartalom

  Share Spoiler!

  Ez a lap a játék küldetéseinek, kalandjainak történetével foglalkozik, így tartalmazhatja az események végkifejletét is. Ne olvasd el, ha még nem játszottad végig a hozzá kapcsolódó küldetést, és nem szeretnéd hamarabb megtudni az eseményeket! Helminth a játékosok Helminth prefix élő fertőzött helminth prefix, mely a hajó alsó szintjén, a Fókusz teremtől balra található.

  mint hogy az élő parazitákat behozza

  Önmagában akármikor csak a Nidus warframmel lehet belépni ebbe a terembe, a helminth prefix warframe csak akkor, ha Cyst-tel meg lett fertőzve. Helminth prefix Helminth vírus Helminth szobájának közepén egy helminth prefix található, melyen Nidus helyet foglalhat.

  helminth prefix

  Ha leül, a fertőzött csápok egyike megszúrja a nyakát, ezáltal megfertőzve a vírussal. Teljesen kifejlett Cyst egy Nidus nyakán. Ez követően 6 nappal, vagyis összesen a szúrás után 7 nappal fejlődik ki teljesen a ciszta, mely ekkor felhasználható Helminth Charger helminth prefix, vagy leszedhető újra a székbe üléskor.

  Niduson kívül a többi warframe csak más játékosok által fertőződhet meg.

  helminth prefix gyogyszer az emberi test minden parazitajahoz

  Küldetések során egyszerűen csak egy vírusos warframe mellé kell állni, és a játékos el is kapta a fertőzést. Terjesteni így csak küldetéseken vagy a Dojoban lehet, Relayeken nem.

  férgek okozta kiutesek

  Minden így megfertőzött warframe beléphet Helmimth termébe. Ha teljesen kifejlett vírussal a nyakán újra beleül a székbe, a csáp megcsípi a kinövést és meggyógyítja a warframet. Fontos megjegyezni, hogy a meggyógyított warframek Nidus kivételével többé nem léphetnek majd be egészségesen a terembe, és meg sem fertőződhetnek majd, tehát másik warframet kell megfertőznie, ha Helminth Chargert szeretne.

  makalah hewan nemathelminthes autoinfekciós paraziták