Ferdocat belsőleges gél A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | féreghajtók | Petissimo Webáruház

Kétéltű féregtelenítés. Ferdocat belsőleges gél A.U.V.

Tartalom

  kétéltű féregtelenítés a legjobb gyógymód széles körű helmintákra

  Imádom a kutyákat, kicsit, nagyot bármilyet. Tenyésztettem hatalmas kiállitáson is sikeresen szereplő pireneusi hegyi kutyákat, volt egy gyönyörü magyar vizslám, jelenleg két őrült szobacirkáló gazdija vagyok.

  Wsfind Kategória A giardia nem egy féreg, nem baktérium és nem vírus, mégis megfertőzheti a kutyát, macskát és sajnos minket is. De mégis mi az és mit tehetünk ellene?

  Peti a máltai selyem, és Manci a francia bulldog. A multról már sokat irtam, ez itt a jelen Sajnos a gépem időnként önállósítja magát dátum ügyben Kétéltű féregtelenítés hónapos korukig két kétéltű féregtelenítés érdemes féregteleníteni őket, én ezt használom: Ferdocat belsőleges gél A. Javallatok: A célállatokban az alább felsorolt parazitafajok által okozott fertőzések kezelésére: Orsóférgek, kampósférgek, ostorféreg, tüdőféreg, Protozoon: Giardia fajok Vemhes szukákban a vemhesség Vemhes szukák: A vemhesség Az állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan havonta.

  Gyíkok leguán, kaméleon, stb. Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot.

  • Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át.
  • Hüllők – MAX-VET – VEZÉR ÁLLATORVOSI RENDELŐ
  • Ferdocat belsőleges gél A.U.V. | Kutya | Élősködők ellen | féreghajtók | Petissimo Webáruház

  Az injektoron 10 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz. A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük.

  Vemhes szukákban a vemhesség ik napjától: Toxocara canis és Ancylastoma caninum Macska: Orsóférgek: Toxocaramystax catiToxocaris leonina Kampósférgek: Ancylostoma tubaeforme, Uncinaria stenocephala Ostorférgek: Trichuris vulpis Galandféreg: Taenia spp Továbbá az alábbi állatfajok esetében is alkalmazható: Vadászgörény, nyest, menyét, borz, kígyók, gyíkok, szárazföldi és vízi teknősök, papagájok, beo, csincsilla, sündisznó, postagalambok, énekesmadarak, nyúl, tengerimalac, egér, aranyhörcsög, kétéltűek, mosómedve. A részletes tájékoztató a termék mellé csomagolt használati utasításban megtalálható. Átmenetileg hasi fájdalmak és hasmenés jelentkezhet, ha erős a féregfertőzöttség és egyszerre sok féreg ürül. Túlérzékenységi reakciók, mint bőrkiütések, csalánkiütés és ödéma nagyon ritkán fordulnak elő. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő kétéltű féregtelenítés észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

  Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra. Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni Különleges figyelmeztetések az állatokon való alkalmazáshoz: Figyeljünk a pontos adagolásra.

  paraziták diagnosztizálása és kezelése enterobiosis technika

  Ha a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza. Az állatok a kezelést követő napokon belül ürítik a parazitákat, ezért az ekkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni.

  kétéltű féregtelenítés

  Ezekben a napokban az állatok alvó- és tartózkodási helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk. Rendelhetőség: Kétéltű féregtelenítés állatorvosi rendelvényre kiadható állatgyógyászati készítmény Bejegyezte: Ancsi dátum:.