Gigantikus anyahajók keringnek a Nap körül? A NASA nem akarja, hogy tudjunk róluk!

Nasa feregjarat, Navigációs menü

A téridőt megbontani képes szerkezet ellentmond a fizika törvényeinek, mégis működik, még maga a NASA sem érti teljesen, hogyan.

széles spektrumú antihelmintikus szerek

Egyesek szerint már most is zajlik egy titkos program előkészítése, aminek keretében egy másik világba küldenének át egy ilyen szerkezetet. A NASA emberes missziót tervez egy másik univerzumba?!

Gigantikus anyahajók keringnek a Nap körül?

Térhajtómű, ami ellent mond Newton törvényeinek A térhajtómű gondolata már igen régen felvetődött, és az egészről eleinte senki sem hitte el, hogy működhet, és nasa feregjarat egyáltalán létezik. Aztán a NASA nagy port kavart bejelentésével tudatta, hogy megalkottak egy olyan hajtóművet, ami meg tudja görbíteni maga körül a teret és az időt bizonyos módon.

bél paraziták székletben feregirto angolul

Ráadásul úgy, hogy közben nem bocsát ki magából olyan hajtóerőt, nasa feregjarat mérni lehet. A szerkezet teljesen ellentmond a fizikai ismereteinknek, nasa feregjarat sokáig a NASA tudósai sem értették, hogy mi is a pontos működési elv, ugyanis eredetileg véletlen fedezték fel az egészet.

nasa feregjarat zeland parazitak tisztitasa

Az EmDrive a beépített vákuumcső által kibocsátott mikrohullámokat használja fel nasa feregjarat, nem rendelkezik mozgó alkatrészekkel, valamint reakciótömegre sincs szüksége az üzemanyagához.

Ez lehet a jövő meghajtásainak a csúcsa… Forradalmasítaná az űrutazást, és sokak szerint a csillagközi távolságokat gyakorlatilag megszüntetné. Einstein-Rosen híd Ez egyúttal azt is jelenti, hogy amihez 21 nasa feregjarat akár több száz év alatt érnénk oda a hagyományos módokon, megközelíthetjük évek, vagy hónapok nasa feregjarat.

  • Féreg tünetek kezelésére szolgáló gyógyszerek
  • Gigantikus anyahajók keringnek a Nap körül? A NASA nem akarja, hogy tudjunk róluk!
  • Helminthiasis edzési útmutató
  • A jelenleg létező meghajtási módszerekkel a repülési idő évtizedektől akár évezredekig is eltarthat.
  • Egyre valószínűbb, hogy mégsem kizárt az időutazás Szomor Anikó
  • A féreglyukak, féregjáratok by Renáta Róna on Prezi
  • Csillagközi repülés – Wikipédia

Sokak szerint a térhajtómű egy későbbi változata képes lehet olyan mértékben meghajlítani maga körül a teret, hogy az alkalmas legyen egy féregjáraton belüli utazásra is. Az Einstein-Rosen hídként is ismert féregjáratok az nasa feregjarat két külön pontját kötik össze, amik között egyébként nem lenen fizikai kapcsolat.

nasa feregjarat bélféreg elleni gyógynoveny

Mint egy csapóajtó, amin belépve azonnal a célvonalban találnánk magunkat. Átjárók egy másik valóságba Ezek a féregjáratok egy másik valóságba is nyílhatnak. Arról ugyanis még heves viták vannak, hogy a féregjáratok nem-e lehetnek univerzumok közötti átjárók is.

Account Options

Vagyis egy ilyen Einstein-Rosen hídon átlépve lehetséges, hogy egy másik univerzumba kerülnénk, de az is lehet, hogy ezek a féregjáratok két különböző időpontot kötnek össze.

És talán fog is utazni még a mi életünkben is.

A NASA ugyanis egyes belső berkekből származó információk alapján már egy ideje dolgozik egy titkos programon. A NASA titkos programja A titkos program célja egy olyan űrhajó megépítése, mely képes a tér és idő közötti utazásra.

Gigantikus anyahajók keringnek a Nap körül? A NASA nem akarja, hogy tudjunk róluk!

Speciális anyagból készül, és ellenáll a téridő torzulásának, és a szerkezet lelke egyértelműen a térhajtómű lesz. A NASA gőzerővel dolgozik tehát egy téridők közötti utazásra alkalmas transzportációs járművön. Egy emberes missziót is terveznek a jövőben, melynek keretében kiválasztott legénységet küldenének át egy másik világba.

hogyan kell kezelni a gyermekek férgeit

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Az információk szerint ez a terv egyelőre nem hivatalos, nem bejelentett, de már dolgoznak rajta, és elkezdték felmérni az elméleti lehetőségeket.