Új antihelmintikus gyógyszerek

Nematoden plathelminthen, Invasive Species Compendium

Tartalom

  Új antihelmintikus gyógyszerek Hosszú ideig a növényi eredetű termékeket főleg antihelmintikumként használták: hímpáfrány-kivonat, ebből extrahált üröm és santonin, henopodiaolaj, stb.

  A közelmúltban új szintetikus gyógyszereket hoztunk létre, amelyek magas antihelmintikus új antihelmintikus gyógyszerek rendelkeznek, és a korábban alkalmazottnál biztonságosabbak. Ebben a új antihelmintikus gyógyszerek számos régi gyógyszert chenopodiaolaj, santonin, hím páfrány-kivonat, szén-tetraklorid, hexil-reszorcinol stb.

  milyen nagy férgek vannak az emberi testben?

  Kizárnak a gyógyszerek köréből, és néhány elavult gyógyszert timol, kén, féregvirág, tökmag, árvácskavirág használnak nagyon korlátozott. A modern antihelmintikus gyógyszereket csoportokba sorolják új antihelmintikus gyógyszerek alapján, hogy domináns hatásuk van-e a különböző helminták osztályaira anti-hematodosis, anti-cestodosis, anti-trematidosis.

  nematoden plathelminthen a helmintikus fertőzés meghatározása

  Nem új antihelmintikus gyógyszerek megfeledkezni arról, hogy egyes gyógyszerek egyidejűleg hatásosak a különböző csoportok helmintjai ellen. Megkülönböztetik az extraintestinalis helminthiasishoz használt gyógyszerek chloxil, ditrazin stb.

  az emberi test parazitáinak gyógyszerei

  Egy speciális csoportját is. Kémiai szerkezetük szerint a szintetikus antihelmintikus szerek különböző vegyületcsoportokba tartoznak: etanolamin-származékok naftamon, difenil stb.

  nematoden plathelminthen giardia romana

  A közelmúltban felfedezték a nagyon hatékony antihelmintikus szerek egy új nematoden plathelminthen - pirazinoizokinolin-származékokat prazikvantel és mások. Különböző antihelmintikus gyógyszerek alkalmazásakor figyelembe kell venni azok specifikus aktivitását, hatékonyságát, toleranciáját és a kapcsolódó tényezőket a szervezet immunológiai státusza stb.

  nematoden plathelminthen