Kiemelt támogatóink:

 

 

 

Izotop logo_2011_hu_cmyk

 

Izotóp Intézet Kft.

 

 

Az Izotóp Intézet Kft. radioaktív izotópok és egyéb termékek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával foglalkozik, melyeket széles körben alkalmaznak, főként az egészségügy, a kutatás és az ipar területén. Küldetésünk, hogy a társadalom elvárásaival összhangban, az egészségügyi, oktatási, kutatási és ipari tevékenységekkel foglalkozó intézményeket és gazdasági társaságokat biztonságosan kezelhető, a tudomány jelenlegi állásának és a kor műszaki színvonalának megfelelő radioaktív, illetve alternatív termékekkel, technológiákkal és szolgáltatásokkal lássuk el.

ÜZLETÁGAK  FŐBB TERMÉKKÖRÖK ÉS TEVÉKENYSÉGEK
Radiogyógyszer  Radiovegyszerek
 Radiogyógyszerek (diagnosztikai és terápiás)
 In vivo készletek technéciummal történő jelzéshez
Immunoassay  Immunoassay készletek (RIA / IRMA)
 Pajzsmirigy-diagnosztikumok
 Endokrinológiai tesztek
 Tumor markerek
 Kutatási immunoassay-k
Szintézis  14C, 13C és 3H radioizotóppal jelzett szerves vegyületek
 Bérszintézis
Sugártechnika  192Ir és 60Co zárt sugárforrások
 Gamma besugárzó berendezések
 Forrófülkék, forrófülke-sorok
 Sugártechnikai szolgáltatások
 Doziméter: MINIRAY sugárvédelmi dózisteljesítmény-mérő
 HK konténercsalád

Tevékenységünket vevőink, tulajdonosaink és munkatársaink hosszú távú megelégedésére, kimagasló szaktudású és elkötelezett szakembergárdával, a környezet biztonságának messzemenő figyelembe vételével végezzük.

Környezettudatos vállalkozásként megkülönböztetett figyelmet fordítunk a környezet biztonságára, elkötelezettek vagyunk a törvényesség és az etikus üzleti magatartás, valamint a hiteles külső-belső szakmai és társadalmi kommunikáció iránt.

 

 

 

mediso
scanomed

MEDISO Kft.

és

SCANOMED Orvosi, Diagnosztikai, Kutató és Oktató Kft.

 

 

A budapesti székhelyű Mediso Medical Imaging Systems a világ egészségügyi intézményinek és orvosi kutatóintézeteinek gyárt nukleáris gyógyászati és modern hibrid képalkotási rendszereket. Az 1990-ben alapított cég célja a versenyképes nukleáris gyógyászat és a hibrid képalkotó berendezések kutatása és fejlesztése a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával. A termékintegráció kulcsfontosságú tényezői a gondosan kiválasztott minőségi alkatrészek és a speciális precíziós alrendszer-gyártók. A vállalat több mint 1400 rendszerrel, a világ 97 országában az üzletág meghatározó szereplője. A kórházakkal, klinikákkal és tudományos intézményekkel való szoros együttműködés eredményeként technológiai megoldásaink hatékonyan támogatják klinikai és preklinikai partnereink tevékenységét.

 

 

A magyar magántulajdonban lévő ScanoMed Orvosi, Diagnosztikai, Kutató és Oktató Kft. 2005-ben alakult. Fővárosi egysége a ScanoMed Budapest az ország első PET-CT központjaként, az OKITI modern klinikai területén főként onkológiai, részben neurológiai PET-CT vizsgálatokat végez. A ScanoMed Debrecen a DE OEC szívében, hazánk egyik legnagyobb nukleáris medicina központjában a legújabb fejlesztésű hibrid képalkotó diagnosztikai vizsgálatokon kívül – PET-CT, SPECT-CT – megtalálhatók a hagyományos izotópdiagnosztikai vizsgálatok széles skálája. A ScanoMed 2015-ben átadott világszínvonalú Transzlációs Kutató Központja magas színvonalú műszeres analitikai háttérrel rendelkező radiokémiai laboratóriummal, a preklinikai laboratórium a legkorszerűbb Mediso fejlesztésű multimodalitású nanoScan PET/MRI és nanoScan SPECT/CT képalkotó berendezésekkel rendelkezik. A ScanoMed szakmai hátterét nagy tapasztalattal rendelkező, kiemelt szaktudású szakemberek biztosítják.

 

 

 

mediradiopharma

Medi-Radiopharma Kft.

 

 

 

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, mely elmúlt évek alatt elvégzett kutató-fejlesztő munka és gyártó tevékenysége során, hazánk és Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb diagnosztikai termék portfólióval rendelkező cégévé vált a radioaktív gyógyszerek területén.

A korai szívizom károsodás kimutatásától a különböző tumoros megbetegedések csont és nyirok áttéteinek kimutatására szolgáló készítményeken át 17 különböző készítményt állít elő a vállalkozás. Jelentős hazai és külföldi sikereket ért el többek között az onkológiai kezelések stratégiájának meghatározásában nagy jelentőséggel bíró úgynevezett, sentinel nyirokcsomó vizsgálatok végzésére alkalmas készítmények kifejlesztésével melyeket a hazai és külföldi klinikumban is napi szinten alkalmaznak.

Ma már közel 60 országba szállítja termékeit a földrajzi közelségben lévő nem európai országok és EU országokba, valamint Oroszország, Fehéroroszország, Afrikán belül: Dél-Afrika, Namíbia, Uganda, számos közel-keleti ország Ázsia, Taiwan, Hong-Kong, Szingapúr, Dél-Korea, illetve több Dél-Amerikai ország is ma már a partnerországok közé sorolható.

További információ elérhető a www.mediradiopharma.com honlapról.

 

 

 

 

 

 

 

 

medinspect
Curium

MEDINSPECT Kft. – CURIUM

 

A Curium 2017-es megalakulását követően gyorsan a nukleáris medicina ipar meghatározó szereplőjévé vált. A relatíve fiatal Curium márkanév mögött a nagy múltú IBA Molecular és a Mallinckrodt Nuclear Medicine szaktudása és hagyománya áll, amely már az 1960-as évektől szolgálja a nukleáris medicina végfelhasználóit. Célunk, hogy a több évtizedes gyártói tapasztalatok egyesítésével, piacvezető termékek gyártásával, folyamatos fejlesztésekkel, kivételes szolgáltatási megbízhatósággal és a megrendelők megelégedettségének lehető legmagasabb szinten tartásával szolgáljuk a nukleáris medicinát.

A Medinspect Kft. 1991-ben alakult, tisztán magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező gyógyszer nagykereskedő vállalkozás. A több évtizedes kereskedelmi hagyományokkal rendelkező cég 1996 óta a francia CIS bio international magyarországi disztribútora, 2019. április 21.-től egyedüli Curium disztribútor Magyarországon. A Medinspect Kft. “kimagasló minőségű termék kiváló szolgáltatással” elv alapján szervezi és végzi termékértékesítési és szállítási folyamatait, és áll folyamatosan nukleáris medicina megrendelői rendelkezésére.

 

 

 

 

 

 

 

Bronz fokozatú támogatóink:

 

 

radizon

 

 

Radizone Diagnost-X Kft.

 

 

 

 

ge-healthcare-seeklogo.com

 

 

 

GE Healthcare Magyarország Kft.

 

 

 

 

bayer

 

 

 

BAYER Hungária Kft.

 

 

A Bayer több mint 150 éves múlttal rendelkező nemzetközi nagyvállalat. Alaptevékenységei közé tartozik az egészségvédelem és a mezőgazdaság. Az emberek, állatok és növények egészségét szolgáló innovatív termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz új molekulákat kutatunk. Kutató-fejlesztő tevékenységünk az élő szervezetekben zajló biokémiai folyamatok alapos ismeretén alapul.

 

 

 

 

 

 

Impression

 

 

 

 Sanofi-Aventis Zrt.

 

 

A Sanofi elkötelezetten támogatja az egészségi problémával küzdőket. Az egészség iránt elhivatott nemzetközi gyógyszeripari vállalatként vakcináinkkal betegségeket előzünk meg, innovatív kezeléseinkkel csillapítjuk a fájdalmat és enyhítjük a szenvedést. A ritka betegségekben szenvedők kis közössége ugyanúgy számíthat ránk, mint a hosszú távú, krónikus betegségekkel kezelt emberek
milliói.
A világ 100 országában dolgozó több mint 100 ezer munkatársának köszönhetően a Sanofi a tudományos innovációt egészségügyi megoldásokká alakítja át. A vállalat Magyarországon, a Chinoin révén több mint egy évszázados tradícióval rendelkezik.
Sanofi, Empowering Life

 

argonsoft_logo
feher

Argonsoft Kft.

Az ArgonSoft Informatikai Szolgáltató Kft. 2008 januárjában alakult, magyar tulajdonban lévő, informatikai szaktanácsadással és alkalmazásfejlesztéssel foglalkozó közel 50 fős cég. Az ArgonSoft Kft. több mint 11 éve együtt dolgozó, összeszokott szakembergárdája számos nagy komplexitású informatikai rendszer rendszertervezését, fejlesztését és bevezetését valósította meg. Az államigazgatásban, a pénzügyi és az egészségügyi szektorban több, mint 150 projektet valósított meg 100% sikeraránnyal mind magyar, mind külföldi ügyfeleinél. Az információtechnológiai tanácsadás, projektvezetés, rendszertervezés, szoftverfejlesztés, rendszertámogatás tevékenységi körökre vonatkozóan működtetett ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer eredményeképpen a projektek hatékonysága és az ügyfélelégedettség kiemelkedően magas. A szervezet által megvalósított projektek keretében a projektcsapatok képesek a  gyógyszeriparban alkalmazott szoftverfejlesztési jógyakorlatoknak és GAMP5 előírásoknak megfelelően termékeket előállítani. Az ArgonSoft Kft. teljes mértékben elkötelezett mind a magyar, mind a nemzetközi nukleáris medicina iparág folyamatainak optimalizálása és innovatív fejlődése mellett.

 

 

 

Egyéb támogatók:

 

 

 

 

 

izinta

 

 

 

Izinta Kereskedelmi Kft.