Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság
MONT
XX. kongresszus
Budapest
2017. május 25 - 27.
   PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

 

 

A Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság XX. kongresszusa 2017. május 25-27. között kerül megrendezésre Budapesten.

A korábbi évekhez hasonlóan a MONT Alapítvány pályázatot hirdet az alábbi témakörökben.

 

·        MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány díja:az adott év tudományos tevékenységéért adható, rangos, magas impakt faktorral rendelkező folyóiratban megjelenő közleményért.
A díj összege 100 000 Ft.

 

·        Mediso-díj: újszerű metodikát, vagy régi metodikát újszerű megközelítésben alkalmazó közlemény, előadás vagy poszter (bármely kongresszuson) szerzője számára.
A díj:100 000 Ft értékű elektronikai eszköz.

 

·        Izotóp Intézet díja: a klinikum számára a legnagyobb haszonnal bíró diagnosztikummal, ill. terápiával foglalkozó közlemény, előadás vagy poszter szerzője (bármely kongresszuson) kapja.  
A díj összege 100 000 Ft.

 

·        Izinta díj „A legszélesebb körű interdiszciplináris kutatásért”: olyan kutatócsoport számára, ahol számottevő kutatási eredményről számolnak be legalább 4 különböző diszciplína együttműködésében. A ténylegesen együttműködő, a közölt eredményekben jelentős súllyal szereplő résztvevők között legalább kettő, alapvetően nem orvosi kutatásokkal foglalkozzon, és ezzel az aktivitásával vegyen részt a díjazott pályaműben.

A díj összege 50 000 Ft.

 

·        Izinta díj „A legjobb diagnosztikai prezentációért”: annak az új diagnosztikai eljárást, megközelítést, - akár számítástechnikai fejlesztést is – bemutató kísérletes munkának a díjazása, amely a gyakorlat számára rövid időn belül bevezethető és alkalmazásának közvetlen terápiás konzekvenciája van.

A díj összege 50 000 Ft.

 

·        Medi-Radiopharma - díj: az a diplomás szakember kapja, aki a radiofarmakonok kutatása, előállítása, minőségellenőrzése vagy klinikai alkalmazása területén végzett munkájáról írt közleményt, vagy tart magas színvonalú előadást, ill. posztert (bármely kongresszuson).

A díj összege 50 000 Ft.

Pályázni lehet a 2015.04.15. és 2017.04.15. között megjelent vagy közlésre elfogadott közleményekkel, illetve bármely magyar vagy külföldi kongresszuson elfogadott előadás összefoglalókkal. A pályázathoz mellékelni kell a rendelkezésre álló tudományos anyagot, a megjelenés vagy elfogadás bizonyítékát, és a pályázónak egyértelműen jelezni kell, hogy melyik díjra pályázik. Amennyiben egy pályázó több díjra is pályázik ugyanazzal a munkával, kérjük, állítson fel sorrendet, hogy melyik díjat szeretné elsősorban elnyerni.

 

 

A pályázatokat a MONT Alapítvány Kuratóriumához kell benyújtani elektronikus úton: Dr. Schmidt Erzsébet, kuratóriumi tag részére, email: schmidt.erzsebet@pte.hu

A pályázatok benyújtásának határideje 2017. április 15.

 

A meghirdetett díjakat a MONT Alapítvány kuratóriuma szakmai bírálók véleménye alapján ítéli oda a nyertes pályázónak.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetésre a 2017-ben Budapesten rendezendő MONT kongresszus záróünnepségén kerül sor. A kifizetés a jogszabályok által előírt dokumentumok kitöltését kövesét követően történik.

 

Nagyon reméljük, hogy a fent említett díjazási lehetőségek új motivációt adnak a tudományos kutatáshoz, amelyhez kívánunk jó munkát, kitartást és sok sikert!

 

 

 

 

                                                                       MONT Alapítvány kuratóriuma