Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók

Sertes feregtelenites, A kutya belsõ élõsködõi, a féregtelenítés

Gyermekek elől gondosan el kell zárni!

sertes feregtelenites

Legfeljebb 25ºC-on, száraz, fénytől védett helyen tartandó. Felbontás után a készítményt fel kell használni. Különleges figyelmeztetések minden célállat fajra vonatkozóan: A készítményt a fonálférgek érzékenységére vonatkozó helyi regionális, az adott gazdaságra vonatkozó járványtani információk alapján és az anthelmintikum rezisztencia további szelekciója kialakulásának korlátozására vonatkozó ajánlások alapján kell alkalmazni.

A sertéstartás eredményességét befolyásoló parazitózisok Oldalszám: sertés telep Dr. Merényi László Az elmúlt sertes feregtelenites évben a népesség egyre fokozódó igénye miatt jelentõs változás, fejlõdés ment végbe az állati eredetû fehérje elõállításának a területén.

Ha felmerül az anthelmintikum-rezisztencia gyanúja, az esetet megfelelő tesztekkel pl. Ha a teszt ek eredménye i alapján nagymértékben sertes feregtelenites az adott anthelmintikum elleni rezisztencia, akkor egy másik csoportba tartozó, eltérő hatásmechanizmusú anthelmintikumot kell alkalmazni. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések: Fenbendazol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell a készítménnyel való érintkezést.

Anyai fajták-FSE

A készítmény alkalmazása során kerülni kell annak bőrre vagy szembe kerülését. Az állatgyógyászati készítmény alkalmazása során az alábbi egyéni védőfelszerelés viselése kötelező: védőruházat, gumikesztyű, porálarc és védőszemüveg.

parazita védelem

Véletlen bőrre kerülés esetén az érintett területet azonnal le kell mosni szappannal és bő vízzel. Véletlen szembe kerülés esetén a sertes feregtelenites bő vízzel azonnal ki kell mosni. Tartós irritáció esetén orvoshoz kell fordulni.

  • Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika
  • A sertéstartás eredményességét befolyásoló parazitózisok - Agro Napló - A mezőgazdasági hírportál
  • A kutya belsõ élõsködõi, a féregtelenítés Oldalszám: 58 kutya féregtelenítés
  • Sertés - ÁLLATGYÓGYSZEREK - Petstart

Véletlen belélegzés vagy lenyelés esetén az orrot, a szájat és a torkot vízzel ki kell öblíteni. Ha a tünetek nem múlnak, orvoshoz kell fordulni.

sertes feregtelenites férgek nitox

Használat után kezet kell mosni. A készítmény alkalmazása után a ruházatot naponta ki kell mosni.

sertes feregtelenites

A készítménnyel való munkavégzés közben dohányozni, enni és inni tilos. Ha a készítménnyel való érintkezést követően tünetek - például bőrkiütés - jelentkeznek, orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét.

Az arc, az ajkak vagy a szemek duzzanata vagy a légzési nehézségek súlyos tünetek, amelyek azonnali orvosi ellátást igényelnek.

Legjobbnak értékeltek

Vemhesség, vagy laktáció idején történő alkalmazás: Vemhesség és laktáció ideje alatt alkalmazható. Piperazin tartalmú készítménnyel együtt nem adható.

parazita tabletta székletben

A fenbendazol súlyosbíthatja a paracetamol májkárosító hatását. Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : A fenbendazol széles terápiás sávval rendelkező vegyület, a sertések a többszörös túladagolást is jól tolerálják. Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítménnyel.

Sertes feregtelenites feregtelenites fel nem használt állatgyógyászati készítmény vagy a termék felhasználásából származó hulladékok megsemmisítésére vonatkozó különleges utasítások: A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.