Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság
MONT
XX. kongresszus
Budapest
2017. május 25 - 27.

A XX. MONT Kongresszus Gyémánt fokozatú támogatói:

 

 

 


IZOTÓP Intézet Kft.

Az Izotóp Intézet Kft. radioaktív izotópok és egyéb termékek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával foglalkozik, melyeket széles körben alkalmaznak, főként az egészségügy, a kutatás és az ipar területén.

 

 

 


MEDISO Medical Imaging Systems Kft. és

o

SCANOMED Orvosi, Diagnosztikai, Kutató és Oktató Kft.

A ScanoMed Orvosi, Diagnosztikai, Kutató és Oktató Kft. elsősorban PET/CT és SPECT/CT vizsgálatokat végez. Fővárosi egysége, a ScanoMed Budapest, onkológiai és neurológiai FDG PET-CT vizsgálatok elvégzésére specializálódott, míg a ScanoMed Debrecen, az ország egyik legnagyobb hagyományos nukleáris medicina központja, ahol egyedülállóan integrált diagnosztikai eljárásokkal: a konvencionális nukleáris medicina technikákkal, valamint a legújabb fejlesztésű hibrid képalkotó gépekkel áll a gyógyítás és megelőzés szolgálatában. A ScanoMed Debrecen fekvőbeteg részlegén ezen kívül rosszindulatú betegségek izotópterápiájára, valamint a nehezen kezelhető, gyulladásos ízületi betegségek kezelésére is lehetőség nyílik.

 
 
 
 
 
 
 
 

MEDI-RADIOPHARMA  Kft.

A Medi-Radiopharma Kft. 20 éve foglalkozik a generikus 99mTc kitek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával és minőségellenőrzésével, valamint regisztrációjával és kereskedelmével.
Az elmúlt 20 évben ebből a termékcsoportból jelentős forgalmazójává vált az európai radiofarmakon piacnak. 
A hazai laboratóriumok ellátásán kívül 4 terméket regisztrált az európai piacon, átlagosan 8-10 országban, melyeket rendszeresen szállít és így jelen van a legnagyobb nukleáris piaccal rendelkező nyugat-európai országokban.
A hazai és európai forgalmazáson túl értékesíti termékeit az Ázsiai, Afrikai, Közép –és Dél-Amerikai, Ausztráliai és Óceániai országokban is.
2016.évben összességében 68 országba szállított a világban.
A diagnosztikai vizsgálatokra alkalmas generikus kitek fejlesztésén túl a vállalkozás kifejlesztette a radiofarmakonok felhasználás helyszínén történő előállításhoz szükséges minőségellenőrző készleteket, valamint a gyártási, környezeti és aszeptikus személyi körülmények validálására alkalmas tesztmódszereket is.

 

 

A XX. MONT Kongresszus Arany fokozatú támogatói:

 

 
 
 
 
 
 
 

Siemens Healthineers Magyarország Kft.


 A XX. MONT Kongresszus Ezüst fokozatú támogatói:

 

 

 


MEDINSPECT Egészségügyi - Környezetvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

CURIUM  – UNITING IBA MOLECULAR AND MALLINCKRODT NUCLEAR MEDICINE LLC

 

 

 


Bayer Hungária Kft.

A Bayer több mint 150 éves múlttal rendelkező nemzetközi nagyvállalat. Alaptevékenységei közé tartozik az egészségvédelem és a mezőgazdaság. Az emberek, állatok és növények egészségét szolgáló innovatív termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz új molekulákat kutatunk. Kutató-fejlesztő tevékenységünk az élő szervezetekben zajló biokémiai folyamatok alapos ismeretén alapul.

 

 

 

 

 


Radizone Diagnost-X Kft.

 

 

 

 

 

A XX. MONT Kongresszus Bronz fokozatú támogatói:

 

 

 

 

 

 


Izinta Kereskedelmi Kft.

 

 
 
 
 
 

Sanofi-Genzyme Magyarország Kft.

 

 

 

 

 


GE Healthcare Magyarország

 

 

 

A XX. MONT Kongresszus egyéb támogatói:

 

 

 

 

 


Pozitron Diagnosztika Kft.

 

A Pozitron-Diagnosztika Központ Budapesten az elsők között nyitotta meg kapuit 2005-ben, a rákdiagnosztika terén, kiemelt fontosságú PET/CT vizsgálatok elvégzése érdekében. Intézetünkben törekszünk a legmagasabb szakmai színvonal biztosítására úgy a betegellátásban, mint a vizsgálatot kérő orvosok igényeinek megfelelő, professzionális leletek értékelésével. Központunkban található Budapest egyetlen ciklotronja, mellyel a PET/CT vizsgálatokhoz szükséges izotópot (FDG) gyártjuk. Célunk, az együttműködés és részvétel egészségügyi és tudományos intézetek napi munkájában és kutatásaiban, melyek a daganatos betegségek leküzdését tűzték ki célul.
Alföldi Nyomda Zrt.

A 15. század derekán megszületett, a humanizmus és a reformáció eszmevilágából táplálkozó és azt kiteljesítő könyvnyomtatás Európa-szerte rövid idő alatt elterjedt. Gutenberg fellépése után alig negyedszázaddal már Budán is nyomda működött. A kereskedelmi utak mentén, gyakran üldöztetések közepette, vándorprédikátorok és vándornyomdászok juttatták el vásártartó, iskolával bíró városokba, püspöki székhelyekre az Úr "megtisztított" igéjét és az azokat hatékonyan propagáló szerény sokszorosító felszerelést, a középkori kultúra legjelentősebb, Luther szavaival "isteni" találmányát. A 19. századtól a nyomdatechnika forradalmi fejlődésével párhuzamosan úttörőként alkalmazza a legkorszerűbb gépeket, eljárásokat. Kapacitása óriási, évente könyvmilliókat termel. A rendszerváltás után lezajló folyamatok kevéssé kedveznek a tömegkönyvgyártásra szakosodott üzemnek, de az átalakulás és a privatizáció idején az Alföldi Nyomda túljut a létét is veszélyeztető akadályokon és máig megmarad annak, ami évszázadokon át volt: hazánk legrégebbi és legjelentősebb könyvgyárának.
Canberra Packard
Tisztelt Tagtársunk!

Ön is támogathatja a MONT Kongresszus, hiszen ismét közhasznú a MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány. A Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság Alapítványának az alapító okiratban megfogalmazott célja:

A medicinális izotópalkalmazás területén dolgozó valamennyi (diplomás és szakdolgozó) szakember segítése hivatásának gyakorlásában, új ismeretek szerzésében.

Ennek megfelelően az Alapítvány célja a posztgraduális képzés és fiatal kutatók támogatása, a nukleáris medicinához kapcsolódó képzések, kongresszusi részvételek támogatása.

Kérjük, adója 1%-ával támogassa Alapítványunk munkáját!
Alapítványunk adószáma:
18037188-1-42

Támogatását előre is köszönjük!