Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság
MONT
XX. kongresszus
Budapest
2017. május 25 - 27.
   Kezdőlap      Diafeltöltés

Útmutató a MONT’17 kongresszusi diasorok feltöltéséhez

 

A kongresszus részletes programja az egyes előadások időpontjával hamarosan elérhető lesz a kongresszusi honlapon: http://montkongresszus.hu/program.php
Ugyanerre a honlapra kerülnek fel az előadáskivonatok még a kongresszus előtt, amelyek a Magyar Radiológia Online későbbi számában lesznek publikálva.

A diasorokat (a szóbeli előadásokét, az elektronikus posztert és az esetbemutatások diasorát is)
E-mail-ben kérjük elküldeni az alábbi címekre és határidőkig. Az E-mail címekben kérjük, figyeljenek a „+” jel megfelelő beírására!

A késve beküldött diasorok szerepeltetését, valamint javított diasorok elfogadását a helyszínen nem tudjuk garantálni!

Szóbeli előadások

A tudományos (nem felkért) előadások időtartama 7 perc, amelyet 2 perc vita követhet. Kérjük, a diák számát ehhez válasszák meg.

A diasorozatokat lehetőleg PPTX (esetleg PDF) formátumban kell elküldeni máj. 22-éig a következő
E-mail címre: nmiroda+ea@belklinika.com

Az E-mail tárgyaként az előadás sorszáma szerepeljen a részletes programból, amely hamarosan elérhető lesz a honlapon (pl. T1.1).

 

Poszterek

A posztereket álló alakúra, 72 cm szélesre és 128 cm magasra kell elkészíteni, és PDF formátumban lementve beküldeni máj. 16-áig a következő E-mail címre: nmiroda+poszter@belklinika.com

Az E-mail tárgyaként az előadás sorszáma szerepeljen a részletes programból, amely hamarosan elérhető lesz a honlapon (pl. P2.9).

Részletes segítség itt található: http://www.epostersystem.com/howto.htm (de nem az ott feltüntetett, hanem a fenti saját címünkre kérjük elküldeni).

Gyakori hibák megoldásáról itt olvashatunk: http://www.epostersystem.com/help.htm

Esetbemutatók

A beküldött esetismertetések elfogadásáról hamarosan kimennek az értesítések. A programba bekerülő esetek ismertetését 5 percben kérjük összeállítani, az előzetesen kiküldött irányelveknek megfelelően:
http://montkongresszus.hu/documents/abstract_2017/Erdekes_esetek_utmutato.pdf

Ehhez kérjük a megfelelő, jól olvasható diasort (PPTX) összeállítani, és beküldeni máj. 22-éig a következő
E-mail címre: nmiroda+eset@belklinika.com

Az E-mail tárgyaként az eset sorszáma szerepeljen a részletes programból, amely hamarosan elérhető lesz a honlapon (pl. E1.1).