A rákos kaszáló parazita zombizálja a zsákmányát - Tudomány + technológia - 2020

Zombizáló paraziták

Ellentétben a zombizáló paraziták barnacellel, amely örömmel ragaszkodik a vízből származó sziklás és szűrő táplálékhoz, Sacculina és családja parazita lett, és rettenetesen jóak.

A rákos kaszáló parazita zombizálja a zsákmányát - Tudomány + technológia - 2020

A Sacculina mikroszkópos lárva egy érzéketlen rákot keres speciális érzékszervekkel. Ezután a rák egy részén fekszik, ahol a páncélai a legkiszolgáltatottabbak, általában a rák hajának egyik alján található membránon a setae nevű. A zombizáló paraziták ezután egyfajta élő hipodermikus fecskendővé alakulnak kentrogon néven. Ez a fecskendő megrakja zombizáló paraziták rák hajának alapját, és a rák véráramába fecskendezi a parazita következő szakaszát - a mikroszkópos foltot, a vermigont.

Ez a folt végül egy parazita lesz, amely átveszi a zombizáló paraziták teljes testét.

Nincs csecsemő, nincs étel

A teljesen érett Sacculina teste felismerhetetlen, mint barnacle vagy bármelyik állat erre az anyagra - egy olyan részből áll, amelyet az interna nevűnek néz ki, amely zombizáló paraziták hasonlít a növény gyökereire, mint bármelyik állat. A rákok belsejében elterjedt ékei, a külső parazita egyetlen része pedig az externa - a rák hasából kiálló női reproduktív szerv.

Most tudjuk, hogy a zombi hangya hogyan harap Most tudjuk, hogy a zombi hangya hogyan harap Hogyan kezdjük megérteni a hangya testébe támadó, a szövetekben növekvő gomba elképesztő bonyolultságát, és megparancsoljuk a házigazdának, hogy mászjon fel egy fára, és zombizáló paraziták egy gallyra, megöli és a feje zombizáló paraziták részét robbantja fel az esőre spórák lefelé a többi hangyán? Ha a tudománynak rejtélyt kellene hagynia erre a zombi kitörésre? Nem, ebben nincs móka. A Penn State-ben a biológusok elcsúfították ezt az hihetetlen manipulációt az Ophiocordyceps gomba által, és ma egy új puzzle-darabot helyeztek a helyére - hogyan lehet a gomba a hangyát megharapni egy gallyon.

Sacculina mind a testben, mind az elmében veszi át a házigazdát - megdöntötte a rákot, aztán átkozott bébiszitterré változtatja azt, amit a vőlegény és a barnacle hímvesszője levegőztet, úgy, hogy a következő generációs csecsemőkészülékeket úgy érezte, mintha saját babái lennének. Dél-Karolina partján él a síksági sárrák Eurypanopeus zombizáló parazitákahol egy rhizocephalan Loxothylacus panopei nevű fajral fertőzött.

 • A parazita darázsok a pókokat Zombie Weavers-be fordítják |
 • Parazita tisztító gyermek
 • Féreg elozetes
 • resident evil 4
 • Hatékony a paraziták ellen
 • Zombi állatok: 5 valós életbeli test-roham eset - Társadalmi -
 • A rákos kaszáló parazita zombizálja a zsákmányát - Tudomány + technológia -
 • Undead-End: Fungus, amely szabályozza a zombi-hangyák saját gombás stalkerjét - - Evolúció -

Általában a sárkrabnak mindenevője táplálkozik, és néha kagyló táplálkozik, a karmai segítségével a kagylót kinyitják. Amikor egy halom kagylóval szembesül, a nem fertőzött rákok mindent megteszenek, mint a tenger gyümölcsei, és enni annyit, amennyire csak lehet.

Minél több kagylót mutatnak be, annál többet eszik. De függetlenül attól, hogy hány kagylót ajánlott fel az L. A parazitált rákok is zombizáló paraziták időt vettek igénybe, hogy együtt cselekedjenek, és ez úgy tűnik, hogy a parazita méretéhez kapcsolódik - minél nagyobb a parazita nőtt, annál hosszabb ideig veszi a rák a kagylóba történő ásáshoz.

Áldozat: tabletta hiba

A kutatást végző torkolatának terepi felmérése alapján a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az adott helyen lévő rák körülbelül egyötöde L. Tekintettel arra, hogy az L.

Élősködők (16) a 4 Oscar-díjas film feliratos előzetese

Zombizáló paraziták a tanulmánynak a megállapítása párhuzamosan hasonlít egy izom-vesztes parazitafajjal, amely megfékezi az egyébként rettenetes édesvízi garnélarák étvágyát, amely Európa és az Egyesült Királyság egyes részein invazívvá vált. Így a Sacculina és annak fajtái több, mint a test-snatcherek - hatásuk túlmutat a gazdaszervezetén és befolyásolja a környezet többi részét.

 • Átveszi a hangyát egy hangya, ami azt jelenti, hogy felkapaszkodik egy ágon, és a mumifikálás előtt a levél alsó oldalára tapad.
 • Undead-End: Fungus, amely szabályozza a zombi-hangyák saját gombás stalkerjét - - Evolúció - Tartalomjegyzék: Egy speciális parazita gomba szabályozhatja a hangyák viselkedését.
 • Zombi állatok: 5 valós életbeli test-roham eset Valós zombik A zombi filmekben minden rossz.
 • Segítek ha valamit nem tudsz vegyél fel facebookon Klepács Kristóf Resident evil 4

Az ökoszisztémák a biológiai kölcsönhatások komplex hálózataiból állnak, és közvetítésük azok a paraziták, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagynak vagy figyelmen kívül hagynak. Ezután olvassa el ezt: Jó parazita, rossz parazita: a természet mindenkinek munkája van Szerkesztő Választása.