montkongresszus.hu - Féregjárat-vadászat szovjet technikákkal

Féregjarat csillagaszat

Hiszen semmi sem jön ki belőle a klasszikus Swarzchild féle modell szerint. De azóta már többféle modell létezik. Van olyan, amely megengedi, hogy belülről kijöjjön valami.

 1. Никто никогда не называл Джаббу дураком, свиньей - быть может, но дураком - .

 2. Не волнуйтесь, мадам, - заверил второй агент.

 3. Кассирша сощурилась.

 4. A gazdaszervezet adaptációi megvédik a parazitákat
 5. Masszív féreglyuk lehet a Tejútrendszerben
 6. Мы идем ко дну.

 7. Féreg gyermekek számára

Sőt van olyan elmélet is, hogy maga a fekete lyuk sugároz. Ha nem lennének fekete lyukak igencsak nehéz lenne megmagyarázni, hogy mi körül is forognak a galaxisok : Ha a neutroncsillag továbbfejlődik, a tömege nő, akkor fekete lyuk lesz belőle mindenképp. féregjarat csillagaszat

Informatika és tudomány

Hacsak rá nem érvényesek a reletivisztikus fizika törvényei. Márpedig eddig még nem találtak olyan dolgot, amire ne lennének érvényesek.

 • Gyógymód mindenféle férgek ellen
 • Tudományos szimulációnak már jó az Interstellar - Science Meetup
 • Teniosis antitestek
 • Ablak a kozmoszra Az oroszok mindig is le voltak maradva az Egyesült Államokhoz képest az űrteleszkópokkal történő csillagászati megfigyelések terén, ám ennek elsősorban pénzügyi okai voltak: a Szovjetunió felbomlásával a részben elkészült űrtávcsövek fejlesztése gyakorlatilag leállt.
 • Alapok[ szerkesztés ] Albert Einstein és Nathan Rosen már ben bebizonyították az egyirányú féreglyukak, a téridő hídjainak lehetőségét.

Azért az erős feltételezés, hogy valamely objektumra nem érvényes : A Higgs féregjarat csillagaszat megtalálása a standard modeltt zárja le és lehet egy újabb mérföldkő azon az úton amely egyesíti a relativisztikus és a quantum elméleteket. Mindenesetre csak úgy feltételezni valamit, amely egyikkel sincs összhangban, bátor dolog. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tuti nem igaz a feltételezés, de kevéssé tartom valószínűnek, féregjarat csillagaszat a jelenleg megerősített elméleteken nyugvó és azokból kiinduló következtetéseket.

Tartalomjegyzék

A megfigyelések majd eldöntik, féregjarat csillagaszat melyiknek lesz igaza, lehet egyik modell sem bizonyul jónak. Én mondjuk szurkolok a Hawking sugárzás elméletének, de persze lehet kiderül, hogy nem igaz. Érdekes terület és tényleg a tudomány határterülete. Sok újdonságot fog hozni, de nme hiszem, hoyg akár a jelenlegi quantum vagy relativisztikus elméletet csorbítani fogja.

Óriási lehet a féregjárat

NEXUS6 14 féregjarat csillagaszat Ezek miatt közvetlenül számunkra nem érzékelhető. Azonban pl lehetne féregjarat csillagaszat olyan elmélet is, hogy a feketlyuk, mint olyan létre sem jön. Amit látunk ilyesmi objektumoknál az az, hogy egy viszonylag alacsony gyorsulási értéknél térgörbületnél megtörténik a vákuum polarizációja hasonlóan a jelenleg is elfogadott Hawking-sugárzáshoz és a vákuumból lépnek ki részecskék, és ez az, amit a nagy tömegű kompakt objektumok körül tapasztalunk, nem pedig a lyukba hulló részecske sugárzása.

Másik elmélet szerint, a nagy tömegű neutron csillagok is tovább fejlődnek és lesz belőlük mondjuk féregjarat csillagaszat csillag, ami még mindíg nem a klasszikus fekete lyuk. Persze a feketelyuk is rendelkezhet belső szerkezettel, mert a szingularitás mint olyan, csak azt jelenti, hogy bizonyos paraméterek a mai tudásunk szerint a végtelenbe tartanak, és nem azt hogy azok valóban ilyen értéket is vesznek fel.

A féregjáratok titka

A csillagászat, kozmológia ellentétben a fizikával elég látványos fejlődésen, felfedezéseken lefolyo fergek át még mostanában is, lásd gyorsulva táguló világegyetem, exobolygók tömkelege stb.

A fizikában nagynehezen sikerült megtalálni a Higgs részecskét, de a féregjarat csillagaszat újnak számító, még átfogóbb modellek, részecskék féregjarat csillagaszat valszeg még többet kell majd várnunk.

Histeria est magistra vitae. Nem lehet pusztán a Féregjarat csillagaszat mezőnek a jelenlétével leírni.

Féregjárat

Főleg ilyen extrém helyzetben. Egyébként ahhoz, hogy olyan objektumot leírjunk, amelynél a szökési sebesség nagyobb mint a fénysebesség, még az einstein féle elmélet sem kellett, nemhogy a Higgs féle.

 • Platyhelminthes mozgás
 • Tudományos szimulációnak már jó az Interstellar molnarlaszlo csillagászat
 • Mindez megmagyarázna egy, az elméleti fizikusokra nehezedő paradoxont.

Ahhoz bőven elég volt a newtoni. Egyébként van vagy 20 féle modell a fekete lyukakra.

A vizsgálat újabb érv a sötét anyag megismerésének fontossága mellett. A féregjárat vagy féreglyuk vékony cső- vagy alagútszerű képződmény, amely az univerzum két távoli területét kötheti össze. Az egyirányú féreglyukak lehetőségét Albert Einstein ben bizonyította be Nathan Rosen amerikai-izraeli fizikussal. Fél évszázaddal később, ben Kip Stephen Féregjarat csillagaszat amerikai elméleti fizikus dolgozta ki tanítványaival a kétirányú féreglyukak elméleti alapjait. Több elméleti fizikus számításai szerint elvileg féregjáratok olyan nagyok lehetnek, hogy ember vagy űrhajó is mozoghatna bennük.

Egyelőre féregjarat csillagaszat csak találgatják melyik lehe a nyerő. Ezért is vannak a megfigyelések. NEXUS6 12 Az Einsein által feltételezett téridő görbület ebben az esetben mondhatni virtuális, a Higgs-mezővel való kölcsönhatás mértékét jelenti, nem pedig valami extra dimenzióban való "kitüremkedést".