Morris-féreg – Wikipédia

Morris féreg. 5 leghíresebb vírus – első rész: 30 éve jelent meg az első féreg

Tartalom

  morris féreg zoonózis protozoai paraziták

  Viszont az első féreg felbukkanása igencsak nagy port kavart maga és az akkor csupán 23 éves megalkotója körül. A Morris-féreg telén indult útjára.

  radiológusok paraziták

  A féreg megalkotója Robert Tappan Morris nicknevén rtm amerikai morris féreg, akiről a nevét is kapta. Morris ban a Cornell egyetem hallgatója volt, morris féreg saját bevallása szerint azért indította útjára a férget, hogy felmérje az internet nagyságát. Morris természetesen figyelt arra, hogy kiléte ne derüljön rögtön ki, így a férget az MIT-ről indította, nem pedig a Cornell-ről.

  belfereg pete merete

  A féreg maga 99 sorból állt, Unix alapú számítógépeket fertőzött meg a számítógépen lévő levelezőrendszert hátsó ajtónak használva. A féreg a vártnál is gyorsabban terjedt az morris féreg számítógépek hálózatán, számítógépek ezreire jutott be probléma nélkül, ugyanis ebben az időszakban főként felsőoktatási és kormányzati intézmények számítógépei voltak hálózatba kötve internet morris féreg, így a rendszerek fenntartói nem fordítottak különösebb morris féreg a védelemre.

  férgek gyógyszere 10 éves gyermekek számára

  A féreg gyors elszaporodása A féreg útjára engedésének jutalma 3 év próbaidő, óra közmunka és pénzbírság lett. Morris később megszerezte a Phd fokozatát is a Harvard-on, jelenleg pedig a történelem sötét erdejében a féreg kiindulópontjának választott MIT-n dolgozik morris féreg Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory-ban. Jelentkezz a BeCube programozóiskola kezdő programozó tanfolyamainak egyikére még ma!

  széles spektrumú parazita kerekférges férgek kezelése terhes nőkben

  E-mail: info becube.