A Görcs ikrek

Pinworm szappan

Tartalom

  pinworm szappan feregtelenito gyerekeknek

  A feladat egyszerűnek tűnik, de közel sem lesz könnyű dolga a játékosoknak. Állítsátok pinworm szappan a kukac magasságát a felhasznált darabok segítségével.

  mi a feregvirus gyógyszer férgek és férgek gyermekek számára

  A kukac minél magasabb annál nehezebb dolga lesz a játékosoknak. Ha mindenki felkészült és megkapta a karikáit, akkor be lehet indítani a játékot, és a kukac elkezd fickándozni, a játékosoknak pedig meg kell próbálnia a karikát a kukacra varázsolni.

  improvizált féreggyógyszerek

  Az a játékos nyer, aki a legtöbb karikat fel tudja a kukacra tenni. Pinworm szappan játék kiválóan fejleszti a szem-kéz koordinációt és a reflexeket.

  Jellemzők: Három féle magasság pinworm szappan 90cm Fejleszti az ügyességet és a szem-kéz koordinációt A működéshez 2 db 1,5 V R14 elemre van szükség A termék gyártója: Spin Master Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

  pinworm szappan

  Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni: Váci út ÚJ!

  helminták gyermekkezelésben

  Gyors átvétel Átvehető: péntek